Happiness Farm

gallery/logo happiness farm
De Happiness Farm

 

De Happiness Farm groeide organisch na onze verhuis in 2017 naar deze plek. Ik (Hans Demeyer) coach al sinds de jaren 90 professionelen in diverse sectoren en activiteiten. Na 2 jaar van intensieve opleidingen over Systemische NLP (Neurolinguistisch Programmeren) en het volgen van diverse opleidingen rond hypnotherapie ontvang ik de laatste jaren steeds meer privépersonen die op zoek zijn naar antwoorden die ze al hebben en enkel nog hoeven te vinden.

De resultaten die de betrokkenen bereiken na één of enkele sessies hier is verbluffend en ook de aanleiding om hier méér mee te gaan doen. 

Mijn echtgenote is een keukenprinces die niks liever doet dan gasten te verwennen. De Happiness Farm is nu al de plek waar onder andere de Breinpiratenparley's plaats hebben, NLP Praktijkdagen worden gehouden en de jaarlijks Bohemian Night plaats heeft. De gasten verblijven hier graag en komen niet alleen terug omwille van de rijke innerlijke beleving maar even zo goed omwille van de culinaire verwennerij.

 

Vandaar de volgende episode in dit interessante verhaal, waar we de happiness farm openstellen voor individuen, koppels, gezinnen of kleine groepen (max 4p) die voor een uitdaging staan in het leven en hiermee aan de slag willen.

Dat kon reeds via het boeken van één of meer korte sessies verspreid over een bepaalde periode. Het kan nu ook via enkele arrangementen van 1 of meerdere dagen.

De (modern ogende) Farm ligt op wandelafstand van het Donkmeer en biedt voor de liefhebbers dagenlang wandel, fiets, vaar of paardrijplezier. 

Wat u ook verkiest, u komt terecht in een warme, gastvrije en ongedwongen omgeving en geniet er van de rust, de inspiratie, de dieren en de natuur.

Een absolute aanrader voor wie toe is aan transformatie!